YLE.n kannatustutkimuksen mukaan Vihreät ja Perussuomalaiset ovat tasoissa. Persuille katkeraa kalkkia tuli mm. Lieksassa, jossa kannatus putosi 14,1 prosenttiin. Viis Lieksasta, sillä Vihreät ovat vetäneet kannatuksensa tappiin ja persuilla on takuuvarmasti ässä hihassa ja se on Jussi Halla-aho. Vaikka gallupit sanoisivat ihan mitä tahansa, niin persut vielä yllättää Vihreät ja kaikki muutkin.

Li Anderson haluaisi uudet vaalit. Tai niin minä olen aistivinani. Siis jos Halla-aho voittaa Pj vaalit tänään 8.6.2017. Halla-ahoa ja muita nuivia ilmeisesti pelätään. Minä olen sen verran tolkun mies, niin luulen että Halla-aho mielipiteineen pyöristyy, koska on pakko. Pikään aikaan nimittäin hää ei ole laukonut "homojen ampumisunelmillaan", vaan on esiintynyt maltillisesti. Se että tuleeko Halla-ahosta etäpuheenjohtajaBrysselistä käsin jää nähtäväksi. Sen verran puolue on sekaisin, että väliäkö tuolla. Ei se Halla-ahoakaan kiinnosta.

Joka tapauksessa pitkästä aikaa kiintoisa poliittinen syksy on tulossa. Veikkaan, että Halla-aho valitaan ja hallitus hajoaa. Olisikin nimittäin aika jo. Tämä hallitus ei ole tehnyt mitään muuta, kuin hajoittanut kansakuntaa ja kiristänyt ruuveja kaikkein pienituloisimmilta ja naisvaltaisilta aloilta.