Viime aikoina erilaiset nationalistiset ryhmät ovat alkaneet käyttää Suomen valtion virallista heraldista vaakunaa. Siis sitä leijonavaakunaa. Sehän on monikansallinen, joten kyseessä on paradoksi. Miksi niin? No, leijona ja Perisalainen sapeli, ovat melko monikansallisia tunnuksia.

Suomi on siis jo tunnuksensa mukaisesti monikansallinen. Omituiseksi sen vain tekee se, että neonatsit käyttävät sitä maahanmuuttovastaiseen propakandaansa. No kyseessä on varmaankin huolimattomuus tai ymmärtämättömyys. Veikkaan jälkimmäistä. Kun näiden epämääräisten koalitioiden tekstejä lukee, niin havannoitsia huomaa, että ne ovat täynä ristiriitaisuuksia.

Esimerkiksi uskonto. Suomalaiset ovat uskontokunnaltaan pääasiassa protestantteja. Siis kristillisiä. Kristillisyyttä toki on monenlaista, mutta yhteistä on mm. Jeesus. Siis kaveri, joka on syntyisin Lähi-idästä.

Tarkkaan ottaen Jeesus. Metkaa kuitenkin on, että muutaman evankeliumin mukaan Jeesus syntyi neitseellisesti pyhästä hengestä ja oli vanhin sisarrusparvesta. En kuitenkaan ole löytänyt pitäviä tietoja Jeesuksen sisaruksista. Kait he syntyivät sitten siitoksella?

No, palataan neonatseihin, joihin kuuluu myös muutama kansanedustajakin. Ainakin oman ilmoituksensa mukaan. Suomessa on tietenkin kokoontumisen- ja yhdistyksen vapaus. Mikäli ei loukata lakeja. Sama pätee mielipiteisiin, jotka julkaistaan. Siksipä en nimeä ketään. Ottakaa ihan itse selvää, kuka haluaa kumota holokaustin, luomiskertomuksen, ilmaston lämpenemisen ihmisen toimesta ja kuussa kävelyn.

Minä en viitsi.